Υποβρύχιος καθαρισμός λιμανιού Πρέβεζας από την Λ.Ε.Κ. Ν. Πρέβεζας στα πλαίσια της Πανελλήνιας εκστρατείας “Let’s do it Greece”

Υποβρύχιος καθαρισμός λιμανιού Πρέβεζας από την Λ.Ε.Κ. Ν. Πρέβεζας στα πλαίσια της Πανελλήνιας εκστρατείας “Let’s do it Greece”

Υποβρύχιος καθαρισμός λιμανιού Πρέβεζας από την Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας στα πλαίσια της Πανελλήνιας εκστρατείας “Let’s do it Greece”, από τον χώρο του παλαιού στρατοπέδου Σολομού μέχρι την προβλήτα εμπρός από τα δικαστήρια.. Υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου..Με την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείο Πρέβεζας και του Λιμεναρχείου Πρέβεζας..

 

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20739 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*