Το ήθελαν και έγινε… – Με τον ιππόκαμπο στο στήθος θα αγωνίζεται ο Βασίλης Τριάντος

Το ήθελαν και έγινε… – Με τον ιππόκαμπο στο στήθος θα αγωνίζεται ο Βασίλης Τριάντος

Στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του με έναν ποδοσφαιριστή από εκείνους που δε χρειάζονται διαπιστευτήρια ποιότητας για να αγωνιστούν στην Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, προχώρησε ο ΠΑΣ Πρέβεζα.

«Το θέλαμε και οι δύο, έπρεπε να γίνει και έγινε…», τονίζουν τα μέλη του Δ.Σ. και τις επόμενες ημέρες ο Βασίλης Τριάντος θα φορέσει τη φανέλα με τον ιππόκαμπο στο στήθος.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα και ο ποδοσφαιριστής κατέληξαν σε αμοιβαία συμφωνία έπειτα από συζητήσεις ημερών, καθώς ήταν κοινή θέληση και των δύο, ένας Πρεβεζάνος ποδοσφαιριστής, που έχει αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες από αυτές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της πόλης.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής θέλησε να πάρει μέρος και έδειξε εμπιστοσύνη στο νέο project, που «τρέχει» στον ΠΑΣ Πρέβεζα από τις αρχές της σεζόν και το οποίο επιδιώκει να φέρει ποδοσφαιρική «υγεία» στους «κιτρινόμαυρους». Αποφάσισε εξάλλου να τερματίσει τη φετινή παρουσία του στη Γ’ Εθνική για να αγωνιστεί στην ομάδα της πόλης που μεγάλωσε και διαμένει.

Ο Βασίλης Τριάντος είναι 32 ετών (γεννηθείς στις 27/8/1985) και φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα των ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕ Γιάννινα, Αναγέννησης Άρτας, Βέροιας, Εθνικού Φιλιππιάδας, Βύζαντα Μεγάρων, Αστέρα Μαγούλας, Καλαμάτας και ΑΕ Καραϊσκάκης. Τελευταία του ομάδα ο Πανλευκάδιος.

Η παρουσίαση του Βασίλη Τριάντου θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20739 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*