Την έπεσαν σε διαιτητή της ΕΠΣ Π-Λ οπαδοί του Πας Πρέβεζα

Την έπεσαν σε διαιτητή της ΕΠΣ Π-Λ οπαδοί του Πας Πρέβεζα

Κατά την σημερινή μεσημεριανή προπόνηση του Πας Πρέβεζα 2016 αλλά και των διαιτητών της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας όπου πραγματοποιούνταν σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουάριου στο Δημοτικό στάδιο του Αγίου Θωμά προκλήθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Πας Πρέβεζα και τον διαιτητή Ρούσο Γεώργιο.

Κατά την προπόνηση ο πρόεδρος του Πας Πρέβεζα συνομίλησε με τον διαιτητή αλλά με τους οπαδούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο όπου επιτέθηκαν στο διαιτητή κ. Ρούσο Γ. και τον πέταξαν κάτω, ενώ κάποιοι από τους οπαδούς έριξαν κλωτσιές και μπουνιές κατά του διαιτητή, με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν τα πνεύματα. Στην συνέχεια κλήθηκε και η αστυνομία στο γήπεδο και αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν μηνύσεις.

Βέβαια οι εντάσεις είχαν ξεκινήσει από τον χθεσινό εξ’ αναβολής αγώνα όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ με τους φιλάθλους του Πας Πρέβεζα 2016 μετά την μη διεξαγωγή του αγώνα να δημιουργούν επεισόδια στο δημοτικό στάδιο Πλαγιάς και να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα προς το διαιτητικό τρίο, το οποίο αποχώρησε από το γήπεδο με τη συνοδεία Αστυνομίας.

Αναμένουμε να δούμε αν τόσο το Δ.Σ. του Πας Πρέβεζα 2016 καταδικάσει αυτές τις ενέργειες των οπαδών του αλλά και αν θα υπάρξουν μηνύσεις από την μεριά του διαιτητή.

 

Πηγή: gosports.gr

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20739 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*