Τελευταίο κάλεσμα για φέτος στους φιλάθλους του ΠΑΣ Πρέβεζα

Τελευταίο κάλεσμα για φέτος στους φιλάθλους του ΠΑΣ Πρέβεζα

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα θέλει ολόψυχα να ευχαριστήσει καθέναν χωριστά, όλους όσοι από την εξέδρα, στα εντός και τα εκτός έδρας ματς, με ήλιο, κρύο ή βροχή, στήριξαν με τη φωνή και το χειροκρότημά τους τη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την ατμόσφαιρα και τη μαζικότητα στους δύο εντός έδρας αγώνες μπαράζ με το Λούρο και την Πάργα.

Απέμεινε ένας αγώνας. Ο τελικός!
Απευθύνουμε ένα τελευταίο κάλεσμα λοιπόν για φέτος στους φιλάθλους του ΠΑΣ Πρέβεζα να δώσουν βροντερό “παρών” και στο γήπεδο του Καναλακίου το Σάββατο, στις 5μ.μ. στην αναμέτρηση με τον Αχέροντα και να αποτελέσουν με τη φωνή και τον παλμό τους το 12ο παίκτη της ομάδας.
Όλοι μαζί, μια γροθιά, για την άνοδο στη Γ΄Εθνική!
Όπως παλιά…
Να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία με τον Ιππόκαμπο!
Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20750 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*