Συνεδριάζει το συντονιστικό Όργανο Πολίτικης Προστασίας της Π.Ε. Πρέβεζας

Συνεδριάζει το συντονιστικό Όργανο Πολίτικης Προστασίας της Π.Ε. Πρέβεζας

Σας γνωρίζουμε κατόπιν του 1 σχετικού που αφορά το Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση των Δασικών Πυρκαγιών στις περιπτώσεις που θα χρειαστεί, συγκαλείται το [ Σ.Ο.Π.Π ]Συντονιστικό Όργανο Πολίτικης Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας στις 08 Μαΐου  2018 ημέρα Τρίτη  και ώρα 12:00 μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της  Π.Ε. Πρέβεζας.

 

 • Σκοπός της σύσκεψης είναι η μελέτη των θεμάτων που αναφέρονται στο1σχετικό για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών  και την καλύτερη αντιμετώπιση τους σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας .
 • Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή τωνκ.κ. Δημάρχων με τους υπευθύνους Αντιδημάρχους Πολίτικης Προστασίας καθώς και όλων των εμπλεκομένων φορέων, κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να χαραχθεί ενιαία πολιτική και να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός όλων μας για την αντιμετώπιση του σημαντικού αυτού θέματος.
 • Οι υπεύθυνοι των γραφείων Πολιτικής Προστασίας των Δήμων να προβούν στην σύνταξη η στην ανανέωση των τοπικών σχεδίων δασικών πυρκαγιών.
 • Στη σύσκεψη του Σ.Ο.Π.Π. παρακαλούμε να συμμετάσχουν όλοι οι αποδεκτές του παρόντος.
 • Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ  ΟΡΓΑΝΟΥ

  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

   Π. Ε.  ΠΡΕΒΕΖΑΣ

  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ   ΙΩΑΝΝΟΥ

  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

  PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

  Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
  – Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

  Ομάδα Σύνταξης
  About Ομάδα Σύνταξης 20786 Articles
  To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

  Be the first to comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.


  *