ΣΤΟΝ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ»: Στις 13 Γενάρη η Διακήρυξη της ΚΕ για τα 100 χρόνια

Για μια μεγάλη εξόρμηση ετοιμάζονται οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Γενάρη, αφού τότε με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» θα κυκλοφορήσει η Διακήρυξη της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, που συμπληρώνονται φέτος το Νοέμβρη.

Με την κυκλοφορία του σημαντικού αυτού ντοκουμέντου ξεκινά και η κορύφωση των εκδηλώσεων για τα 100χρονα του ΚΚΕ, που περιλαμβάνει μια πολύμορφη δράση σε όλη την Ελλάδα.

Οι μέρες που απομένουν μέχρι την παραλαβή του «Ριζοσπάστη» με τη Διακήρυξη είναι μέρες μαχητικής οργάνωσης της δουλειάς. Οι ΚΟΒ και οι ΟΒ καταστρώνουν το σχεδιασμό τους, βάζουν φιλόδοξα πλάνα, οργανώνουν άμιλλες, συνεννοούνται με τον περίγυρό τους για να ενταχθούν στη μάχη της εξόρμησης οι οπαδοί και οι φίλοι του Κόμματος.

Η μεγάλη αυτή εξόρμηση πρέπει να μας φέρει σε επαφή με δεκάδες χιλιάδες εργατοϋπαλλήλους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες. Για να φτάσει πλατιά το κάλεσμα της συσπείρωσης με το ΚΚΕ, σε κάθε τόπο δουλειάς και συνοικία. Για να ανοίξει στα γεμάτα η συζήτηση με βάση το Πρόγραμμά μας, τη μόνη ρεαλιστική διέξοδο που συμφέρει την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Για να γίνει το 2018 χρονιά σημαντικής ενίσχυσης του Κόμματος, νέων βημάτων στην ανασύνταξη του κινήματος και στην οικοδόμηση της Κοινωνικής Συμμαχίας.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 514 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr. Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.