ΣΤΟΝ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ»: Στις 13 Γενάρη η Διακήρυξη της ΚΕ για τα 100 χρόνια

Για μια μεγάλη εξόρμηση ετοιμάζονται οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Γενάρη, αφού τότε με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» θα κυκλοφορήσει η Διακήρυξη της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, που συμπληρώνονται φέτος το Νοέμβρη.

Με την κυκλοφορία του σημαντικού αυτού ντοκουμέντου ξεκινά και η κορύφωση των εκδηλώσεων για τα 100χρονα του ΚΚΕ, που περιλαμβάνει μια πολύμορφη δράση σε όλη την Ελλάδα.

Οι μέρες που απομένουν μέχρι την παραλαβή του «Ριζοσπάστη» με τη Διακήρυξη είναι μέρες μαχητικής οργάνωσης της δουλειάς. Οι ΚΟΒ και οι ΟΒ καταστρώνουν το σχεδιασμό τους, βάζουν φιλόδοξα πλάνα, οργανώνουν άμιλλες, συνεννοούνται με τον περίγυρό τους για να ενταχθούν στη μάχη της εξόρμησης οι οπαδοί και οι φίλοι του Κόμματος.

Η μεγάλη αυτή εξόρμηση πρέπει να μας φέρει σε επαφή με δεκάδες χιλιάδες εργατοϋπαλλήλους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες. Για να φτάσει πλατιά το κάλεσμα της συσπείρωσης με το ΚΚΕ, σε κάθε τόπο δουλειάς και συνοικία. Για να ανοίξει στα γεμάτα η συζήτηση με βάση το Πρόγραμμά μας, τη μόνη ρεαλιστική διέξοδο που συμφέρει την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Για να γίνει το 2018 χρονιά σημαντικής ενίσχυσης του Κόμματος, νέων βημάτων στην ανασύνταξη του κινήματος και στην οικοδόμηση της Κοινωνικής Συμμαχίας.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 219 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*