Πρόσκληση στον ΠΑΣ Πρέβεζα να βρεθεί ως εξωτερικός παρατηρητής στο 19o Milano Football Festival

Πρόσκληση στον ΠΑΣ Πρέβεζα να βρεθεί ως εξωτερικός παρατηρητής στο 19o Milano Football Festival

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα, να συγκροτήσει ένα σύλλογο που θα αποπνέει «υγεία» και θα αποτελέσει και πάλι το καμάρι της πόλης, εντάσσονται και συγκεκριμένες ενέργειες που γίνονται σε επίπεδο επικοινωνίας και football management.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ΠΑΣ Πρέβεζα η πρόσκληση που δέχθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από τον κ. Luciano Langione, γενικό διευθυντή του Milano Football Festival να βρεθεί εκπρόσωπος της ομάδας ως εξωτερικός παρατηρητής στο 19o Milano Football Festival στην Ιταλία (29 Μαρτίου-1 Απριλίου).

Το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό festival, εκτός από το τουρνουά τμημάτων υποδομής συλλόγων από όλο τον κόσμο, αποτελεί «παρέλαση» εκπροσώπων ομάδων, manager και όσων έχουν σχέση με το πως χτίζονται ποδοσφαιρικές ομάδες, οι οποίοι και ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από αυτό που αποκαλείται «οικονομία του ποδοσφαίρου» και σύγχρονος τρόπος ανάπτυξης ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Αναμφίβολα η πρόσκληση και μόνο σε ένα τέτοιο event αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ο κ. Luciano Langione αποτελεί ένα από τα στελέχη της Accademia Internazionale Calcio, ακαδημία ποδοσφαίρου του Μιλάνο που διοργανώνει το event, που αποτελεί ουσιαστικά «παρακλάδι» της μεγάλης Ίντερ.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20745 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*