Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας κ.Χρήστου Μπαϊλη

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας κ.Χρήστου Μπαϊλη

Αγαπητοί Συνδημότες,

Με την ευκαιρία του Νέου έτους 2018, εύχομαι από καρδιάς σ’ όλους τους Πρεβεζάνους, όπου κι αν βρίσκονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Το 2018 να είναι  Ειρηνικό και  δημιουργικό.

Μια χρονιά ελπίδας και αισιοδοξίας.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Σήμερα διανύουμε μια δύσκολη περίοδο παρατεταμένης πορείας στο πλαίσιο της σκληρής επιτροπείας και της σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής.

Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που οι αντοχές όλων μας πλήττονται, εμείς  σαν Δημοτική Αρχή  συνεχίζουμε με μεγαλύτερη και πιο δυνατή προσπάθεια για ένα Νέο Δήμο.

Εναν Δήμο που θα αξιοποιεί  τις δυνατότητες και τα  συγκριτικά του πλεονεκτήματα και  θα μπορεί να βασίζεται  στις δικές του δυνάμεις  και να σχεδιάζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον αυτού του τόπου.

Γι αυτό χρειάζεται περισσότερη ψυχή, μεγαλύτερη  προσπάθεια, ενότητα και αλληλεγγύη.

Πάντα με την δική σας  συμπαράσταση και συνεργασία για μια κοινωνία διαφορετική χωρίς κοινωνικές ανισότητες και κοινωνικές αδικίες.

Μια κοινωνία απαλλαγμένη από τις παθογένειες και τις στρεβλώσεις του παρελθόντος .

Μια κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης.

Μαζί με τις ευχές μου για τον καινούργιο χρόνο, θέλω να  ανανεώσω την δέσμευσή μου να  συνεχίσω να αγωνίζομαι  με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια με πνεύμα συναίνεσης και δημιουργικής συνεργασίας.

Για μια δίκαιη , ισόρροπη χωρικά  περιφερειακή ανάπτυξη, με σκοπό  την βελτίωση  της ποιότητας ζωής  όλων των Πρεβεζάνων.

Για έναν καλύτερο Δήμο.

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά.

 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας

 

Χρήστος Μπαϊλης

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20786 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*