Πραγματοποιήθηκε η τελετή ονομασίας της Παθολογικής και Χειρουργικής κλινικής του Γ.Ν. Πρέβεζας (φώτο-vid)

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ονομασίας της Παθολογικής και Χειρουργικής κλινικής του Γ.Ν. Πρέβεζας (φώτο-vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών συνεδριάσεων η τελετή ονομασία της Παθολογικής και Χειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν. Πρέβεζας σε Χριστόφορο Ρίζο και Αναστάσιο Ποταμιάνου ως ένδειξη ελαχίστου φόρου τιμής στη μνήμη τους για την συμβολή τους στην ανέγερση του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης, ο Διοικητής του Γ.Ν. Πρέβεζας κ. Μίλτος Παππάς, εκπρόσωπος από Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, μέλη από τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Ν. Πρέβεζας, μέλη από την οικογένεια του κ. Ποταμιάνου αλλά και εργαζόμενοι από το Γ.Ν. Πρέβεζας, ενώ πραγματοποιήθηκαν και ομιλίες όπου μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Μετά τις ομιλίες έγινε επίσκεψη στην Παθολογική και Χειρουργική Κλινική όπου είχαν τοποθετηθεί σε πλακέτες τα ονόματα των δωρητών.

 

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20786 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*