Πρέβεζα: Συνεχίζει τις δράσεις του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς

Πρέβεζα: Συνεχίζει τις δράσεις του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς

Tο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς που άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 στην Πλατεία Ανδρούτσου συνεχίζει καθημερινά να ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των εορτών με τις καθημερινές δράσεις του.

Σήμερα το απόγευμα στις 18:00 ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντολογικός Σύλλογος “ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ”  παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς με χοροδιδάσκαλο τον κ. Ρούσσο Δημήτριο , ενώ στις 18:30 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νικόπολης παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς με χοροδιδάσκαλο τον κ. Συγκούνα Ιωάννη.

Στο χωριό λειτουργούσε Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Πολιτιστικό Σύλλογο γυναικών Φλαμπούρων και Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας.

Αύριο Κυριακή 24/12 από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 σε όλα τα σπιτάκια του χωριού θα γίνονται δωρεάν δράσεις για τους μικρούς  φίλους, ενώ στις 12:00 η Δημοτική Ραδιοφωνία που στηρίζει τους επαγγελματίες της Πρέβεζας  διοργανώνει μια όμορφη γιορτή με πλούσια δώρα και διάφορα κεράσματα.

 

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20745 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*