Πρέβεζα: Κάλεσμα από την ΑΣΕ

Πρέβεζα: Κάλεσμα από την ΑΣΕ

Την στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με το αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο προχωρά σε νέες δυσμενείς ανατροπές για τις λαϊκές οικογένειες, οι δυνάμεις (ΔΗΣΥ-ΔΑΚΕ-ΕΡΑ) της πλειοψηφίας του Συλλόγου Π.Ε. Πρέβεζας απέρριψαν πρόταση της ΑΣΕ για 2ωρη στάση εργασίας και για συμμετοχή του κλάδου στην 24ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει Πρωτοβάθμια Σωματεία Ιδιωτικού Τομέα για την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου.  Απεργία στην οποία συμμετείχαν και δεκάδες σωματεία εκπαιδευτικών της χώρας  με στάσεις εργασίας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

τη μέρα που το εργατικό κίνημα του ιδιωτικού τομέα οργανώνει μέσα σε συνθήκες εκβιασμού και τρομοκρατίας στους χώρους δουλειάς την απάντησή του, νυν και πρώην κυβερνητικός συνδικαλισμός (ΔΗΣΥ-ΔΑΚΕ-ΕΡΑ) επιλέγουν συνειδητά να απέχουν.

 

Η ΑΣΕ  καλεί τους συναδέλφους:

  • να λάβουν υπόψη τουςτην κρισιμότητα των στιγμών και το ρόλο που παίζει κάθε παράταξη
  • να γυρίσουν την πλάτηστις παρατάξεις του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού που, όπως η ίδια η ζωή αποκαλύπτει, δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να βοηθούν τις κυβερνήσεις του κεφαλαίου να περνούν τα μέτρα που χτυπάνε το λαό
  • να συμπορευτούν με την ΑΣΕ και το ταξικό κίνημα για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα που έρχονται.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΧΕΡΙ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

 

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20786 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*