Ποινή σε γιατρό του νοσοκομείου Πρέβεζας για πειθαρχικό παράπτωμα

Ποινή στέρησης των 5/25 των μηνιαίων αποδοχών του επέβαλλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Πρέβεζας σε γιατρό λόγω τέλεσης πειθαρχικών παραπτωμάτων που είναι η μη έγκαιρη εκπλήρωση των καθηκόντων του καθώς και η ανάρμοστη συμπεριφορά κατά την αντιμετώπιση περιστατικού ασθενή που διακομίσθηκε λόγω προβλήματος υγείας στο Νοσοκομείο την παραμονή των Χριστουγέννων.

Όπως αναφέρεται στην Διάυγεια:

«Επιβάλλει στον ιατρό του Νοσοκομείου , λίαν επιεικώς, την ποινή της στέρησης των 5/25 των μηνιαίων αποδοχών του, λόγω τέλεσης των πειθαρχικών παραπτωμάτων α) της μη έγκαιρης εκπλήρωσης του καθήκοντος και β) της ανάρμοστης συμπεριφοράς, κατά την αντιμετώπιση περιστατικού ασθενή που διακομίσθηκε λόγω προβλήματος υγείας στο Γ. Ν. Πρέβεζας στις 24-12-2017. Ο …(ιατρος), ως εφημερεύων ιατρός όφειλε, αφενός μεν να είναι στο χώρο του Νοσοκομείου ώστε, άμεσα να προβεί στη διενέργεια των εξετάσεων που ζητήθηκαν από το Παιδιατρικό τμήμα για ασφαλέστερη διάγνωση του δεδομένου περιστατικού, αφετέρου δε να αποφύγει τον διαπληκτισμό με άλλη ιατρό του Ιδρύματος και δη ενώπιον του
ασθενή και των συνοδών του.
Η παρούσα απόφαση να διαβιβασθεί στα Τμήματα Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οικονομικού του Γ.Ν.Πρέβεζας, για τις περαιτέρω ενέργειες.»

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22535 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.