ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ: Παραμένει έντονο το πρόβλημα με τους δασικούς χάρτες

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ: Παραμένει έντονο το πρόβλημα με τους δασικούς χάρτες

«Το πρόβλημα με τους δασικούς χάρτες φαίνεται τώρα και θα φανεί πιο έντονα στο μέλλον», δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, με αφορμή την μερική κύρωση των δασικών χαρτών της Π.Ε. Ιωαννίνων.

Πολλοί νόμιζαν – συνέχισε- ότι (όλο αυτό το διάστημα) συζητάγαμε για να συζητάμε. Υπάρχουν ιδιοκτήτες κτημάτων που τα είχαν από τον παππού τους,  και τα οποία ανέκαθεν τα θεωρούσαν δικά τους, ξαφνικά βλέπουν ότι έγινε δασική έκταση και ανήκει πλέον κατά τεκμήριο στο δημόσιο.

Το παράδοξο είναι ότι κάποιοι  τοπικά τουλάχιστον λέγανε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και αυτά που θέτει ο κ. Καχριμάνης είναι άνευ αντικειμένου. Τώρα  όμως θα τα βρούμε μπροστά μας.

 Ήδη άρχισαν να εμφανίζονται προβλήματα σε πολλούς ανθρώπους εκεί που γίνονται οι έρευνες για υδρογονάνθρακες. Το Δημόσιο ως ιδιοκτήτης των εκτάσεων αυτών πλέον δίνει τις άδειες, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες εκείνων που θεωρούσαν δικά τους τα χωράφια που ήταν ίσως παρατημένα. Καταλαβαίνετε ότι είμαστε μια χώρα του παραλόγου, των ακραίων καταστάσεων. Ποτέ δεν σεβαστήκαμε τον πολίτη και αυτά θα τα πληρώνουμε για χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που φτάσαμε εδώ με διάφορες απαξιώσεις αλλά και χωρίς ποτέ να φτάνουμε στη ρίζα του προβλήματος και μάλιστα όταν τελικά  αυτό εμφανίζεται να μη παίρνουμε ευθύνες».

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20739 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*