Περικλής Βαλλιάνος: Σκοπός μας (στο Ποτάμι) είναι οι νέοι άνθρωποι να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης

Περικλής Βαλλιάνος: Σκοπός μας (στο Ποτάμι) είναι οι νέοι άνθρωποι να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης

Το στέλεχος του Ποταμιού Περικλής Βαλλιάνος, μίλησε στον Prisma 95,1 και τον Παναγιώτη Κουνιάκη για την οικονομική κρίση  και τους «τρόπους διαφυγής την απαξίωση που έχουμε υποστεί σαν λαός».

Τόλμη προτείνει ο κ. Βαλίανος, ώστε να δεχτούμε νέους ανθρώπους με διαφορετικές προοπτικές και νοοτροπίες, ώστε να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης και συμμετοχής στην εξουσία που τους αναλογεί. Έκανε λόγο για ένα «κράτος λάφυρο»  και  για μια πολιτική διαμάχη η οποία οριοθετείται στο ποιος θα το αρπάξει  στα χέρια του. «Τα τελευταία χρόνια ο  πολιτικός εξυπηρετεί  τα συμφέροντα του ενώ θα έπρεπε να υπηρετεί το λαό,  αλλά δυστυχώς μάθαμε να έχουμε δικαιώματα χωρίς να έχουμε προσφέρει. Στην διαπαιδαγώγηση μας έχει εδραιώθει η πελατειακή νοοτροπία στην οποία έχουμε εθιστεί και έχουμε μεταμορφωθεί σε έναν ψηφοφόρο οπαδό» , είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαλλιάνος.

Το ποτάμι έχει ως στόχο οι νέοι άνθρωποι να πάρουν τη τύχη τους στα χέρια τους  «παίζοντας» με καινούριους κανόνες  και επιδιώκοντας  μια συνεργασία με όποιον ψηφίσει ο ελληνικός λαός επουλώνοντας τις παλιές πληγές κατέληξε.

Ακούστε το απόσπασμα:

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Παναγιώτης Κουνιάκης
About Παναγιώτης Κουνιάκης 18 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*