ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: Νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Βέκιος Νίκος.

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: Νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Βέκιος Νίκος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Μουρούτη τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία, το ήθος του και την εργατικότητα του και του εύχεται ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ύστερα από την λύση της συνεργασίας με τον κο Μουρούτη Δ. , το ΔΣ της ομάδας κινήθηκε πολύ γρήγορα έτσι ώστε η ομάδα να μην μείνει ακέφαλη προπονητικά ούτε μια μέρα.
Νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Βέκιος Νίκος που μαζί με τον συνεργάτη του Τάκη Ντούρο θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών , κάτι που με επιτυχία είχαν καταφέρει την προηγούμενη σεζόν!

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*