Πανέτοιμη η Πάργα να υποδεχθεί τις Σουηδέζες καλλονές του Bachelor

Πανέτοιμη η Πάργα να υποδεχθεί τις Σουηδέζες καλλονές του Bachelor

Απόψε στις 9 το βράδυ 24 Σουηδέζες καλλονές θα βρίσκονται στην Πάργα και η πόλη είναι έτοιμη να τις υποδεχτεί. Τα κορίτσια είναι οι υποψήφιες «νύφες» της Σουηδικής εκδοχής του παιχνιδιού BACHELOR γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν σε Πάργα, Αχέροντα και Ζαγοροχώρια. Σύμφωνα με την παραγωγή ένας άνδρας καλείται να επιλέξει το ταίρι του ανάμεσα σε 24 υποψήφιες .

Οι κοπέλες θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Parga Beach Resort , όπου αύριο θα γυριστούν προσωπικές τους συνεντεύξεις, ενώ άλλα μέλη της αποστολής θα φιλοξενηθούν και σε άλλες ξενοδοχειακές μονάδες.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου υπογραμμίζει ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παραγωγή, αφού όπου έχουν πραγματοποιηθεί αντίστοιχα γυρίσματα ο τουρισμός μετά την προβολή τους αυξήθηκε κατακόρυφα.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20765 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*