Ο δημοσιογράφος Γιώργος Μελιγγώνης στον Prisma 91,6

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Μελιγγώνης στον Prisma 91,6

Την Τρίτη 22/5 φιλοξενήσαμε τηλεφωνικά ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 τον αξιόλογο δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη.

Ο Γιώργος Μελιγγώνης είναι δημοσιογράφος της Αυγής και τον παρακολουθούμε τηλεοπτικά πλέον μέσα από την συχνότητα του Kontra.Στο παρελθόν τον ακούγαμε στο ραδιόφωνο 24/7.

Συζητήσαμε μαζί του για την πολιτική συγκυρία και τις πολιτικές εξελίξεις , το ζήτημα της ονομασίας της Π.Γ.Δ.Μ και των διαπραγματεύσεων που γίνονται σε κεντρικό επίπεδο κυβερνήσεων μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων.

Ακούμε επίσης το σχόλιο του για το νομοσχέδιο Σκουρλέτη για την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τα πολιτικά σενάρια στο χώρο της κεντροαριστεράς ενόψει και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τέλος και ο κ. Μελιγγώνης τόνισε την εκτίμηση του ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20979 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.