Ο Βουλευτής ΑΝΕΛ Παναγιώτης Μελάς στον Prisma 95,1

Ο Βουλευτής  ΑΝΕΛ Παναγιώτης Μελάς στον Prisma 95,1

 O Βουλευτής Α’ Πειραιώς των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς μίλησε στον Prisma 95,1,  για το πολίτικο σκηνικό της χώρας και πως αυτό εξελίσσεται.

Ο κ Μελάς μίλησε και για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από την Κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά  , « Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί προέβησαν σε αυτή τη διαδικασία ,με 151 βουλευτές την έχουν την ψήφο» και υπογράμμισε τις προτεραιότητες που πρέπει να λάβουν υπόψη ώστε να ξεφύγει από την εξαθλίωση ο ελληνικός λαός.

«Σκοπός των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι οι εκλογές , παρόλα αυτά ο ελληνικός λαός βιώνει μια διαρκής αγωνία και πρέπει να εστιάσουμε σε μια συνεργασία , η οποία θα φέρει τα κατάλληλα αποτελέσματα για το μέλλον του ελληνικού λάου . « Όλα τα κόμματα πρέπει να βρουν μια κοινή οδό ώστε να θέσουν επί τάπητος τα ζητήματα που υπάρχουν . αν είχε συμβεί αυτό νωρίτερα η Ελλάδα δε θα έφτανε τώρα στο χείλος του γκρεμού», είπε χαρακτηριστικά.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Παναγιώτης Κουνιάκης
About Παναγιώτης Κουνιάκης 18 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*