Ο αθλητικός δημοσιογράφος Νίκος Παπαδογιάννης στον Prisma 91,6

Ο αθλητικός δημοσιογράφος Νίκος Παπαδογιάννης στον Prisma 91,6

Την Πέμπτη 3/5 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τηλεφωνικά στην εκπομπή μας τον γνωστό αθλητικό δημοσιογράφο Νίκο Παπαδογιάννη.

Ο Νίκος Παπαδογιάννης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι αθλητικός δημοσιογράφος( από τους καλύτερους αναλυτές της πορτοκαλί μπάλας). Με πλούσια καριέρα σε ΕΡΤ, MEGA CHANEL και στο συνδρομητικό κανάλι της Nova, o Nίκος Παπαδογιάννης αναλύει τα εντός και εκτός παρκέ τεκταινόμενα των ομάδων με εξαιρετικό τρόπο.Για χρόνια αρθρογραφούσε στην ιστορική Ελευθεροτυπία, ενώ τώρα είναι προϊστάμενος αθλητικού ρεπορτάζ στο documendo. Τον παρακολουθούμε και το διαβάζουμε τακτικά, μέσα από το gazzetta.gr .

Συζητήσαμε μαζί του σχετικά με το final four του Champions League και την προσπάθεια κατάκτησης της κούπας από την Α.Ε.Κ. αλλά και το γεγονός της κόντρας του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα που θα οδηγήσει σε πιθανή αποχώρηση του τριφυλλιού από τη διοργάνωση τη νέα χρονιά.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20765 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*