Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Ερμή Καναλίου (φώτο-Vid)

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Ερμή Καναλίου (φώτο-Vid)

Ξεκίνησε σήμερα  7 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:30 η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας στο Δημοτικό Στάδιο Καναλίου (Παναγιώτης Συγκούνας)  για την ομάδα  του Ερμή Καναλίου για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018, όπου θα αγωνίζεται στο Α τοπικό της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Στην προετοιμασία της ομάδας έλειπαν έξι παίχτες λόγω δουλειάς ενώ αναμένονται και άλλες τρεις μεταγραφές όπου το νέο Δ.Σ. και ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Μουκάνος βρίσκονται σε καλό δρόμο για την απόκτηση των παιχτών.

Η προπόνηση έγινε κάτω από την καθοδήγηση του αρτινού τεχνικού κ. Δημήτρη Θώδη όπου μπορούμε να πούμε ότι είχε τα πάντα ώστε η ομάδα να αποκτήσει τις δυνάμεις και τις αντοχές ώστε να σταθεί επάξια στο Α τοπικό.

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Κούρκουλας

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*