Νίκος Τζίμας στον Prisma 91,6: “Το τι θα φέρει το μέλλον μετά την ΝΟΔΕ, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος”

Νίκος Τζίμας στον Prisma 91,6: “Το τι θα φέρει το μέλλον μετά την ΝΟΔΕ, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος”

Στη νέα εκπομπή του Prisma 91,6 που παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα 11.00 – 12.00 ήταν καλεσμένος ο επανεκλεγείς Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, κ.Νίκος Τζίμας.

“Ποτέ καμία νίκη δεν είναι “one man show” οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν στην προηγούμενη θητεία ανανέωσαν αυτή την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου” τόνισε ένω συμπλήρωσε
“Λόγω καταστατικού του κόμματος είναι η τελευταία μου θητεία στην περιφερειακή οργάνωση, διότι δεν υπάρχει – βάση καταστατικού -τρίτη θητεία”.Για να πετύχει ένας στόχος χρειάζεται η συμβολή όλων, δεν είναι ποτέ, αποτέλεσμα ενός ατόμου, ανέφερε ο κ.Τζίμας αναφορικά με το γεγονός ότι η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, συγκαταλέγεται στις πέντε κορυφαίες ΝΟΔΕ της Ελλάδος.

Αυτό που μας περιμένει είναι η μεγάλη πρόκληση των Εθνικών Εκλογών, τόνισε ο επανεκλεγείς Πρόεδρος, κ.Τζίμας.

“Το τι θα φέρει το μέλλον μετά την ΝΟΔΕ, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος ο οποίος με περιβάλλει και με υποστηρίζει” σημείωσε.

“Η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, έγινε η πρώτη ΝΟΔΕ  – επί θητείας μου – σε εγγραφές νέων μελών, αυτό είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Αυτό πρόσφερα στην παράταξη” δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

Τόνισε ακόμη ότι “Η μεγάλη πολιτική αλλαγή στον τόπο, είναι το μεγάλο στοίχημα και σε αυτό δεν περισσεύει κανείς”.

Ο  κ.Τζίμας δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους συνυποψηφίους του, Ζώη Μαργέλη και Άννα Μαρία Ανατολιωτάκη για τον πολιτισμένο αγώνα που έδωσαν.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20750 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*