Μοίρασε γλυκά σε ασθενείς και το προσωπικό του Νοσοκομείου ο ΠΑΣ Πρέβεζα (pics)

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνική Ευθύνη», που έχει θέσει ως στρατηγικό στόχο ο ΠΑΣ Πρέβεζα, από την αρχή της σεζόν 2017-2018, αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, 24 Δεκεμβρίου 2017, στις κλινικές του ΓΝ Πρέβεζας και μοίρασε γλυκά στους ασθενείς και το προσωπικό του Νοσοκομείου.

 

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα θέλησε να βρεθεί κοντά στους ανθρώπους που τις γιορτινές ημέρες περνούν τη δική τους «περιπέτεια», μακριά από τα σπίτια τους, δίνοντάς τους κουράγιο και ευχές με μια συμβολική πρωτοβουλία. Ο σύλλογος θεωρεί πως διαχρονικά ήταν και είναι κομμάτι της ευρύτερης κοινωνικής ζωής της πόλης και με βάση τη λογική αυτή, θα επαναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες.

Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣ αποτέλεσαν ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Κουτρούμπας, ο προπονητής Άγγελος Μπέκας και οι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Πανταζής, Λέιντι Ντιό, Χρήστος Σκαμνέλος, Μιχάλης Ντέτσικας, Νίκος Λεόπουλος, Παύλος Καρίπογλου και Νίκος Μπόμπορης.

Στο περιθώριο της επίσκεψης ο κ. Κουτρούμπας δήλωσε: «Ήταν μία πρωτοβουλία της ομάδας λόγω των ημερών, να έρθουμε και να επισκεφθούμε ανθρώπους που δε θα κάνουν γιορτές στα σπίτια τους. Θέλαμε να τους πούμε από κοντά πως για τους συλλόγους όπως είναι ο ΠΑΣ Πρέβεζα, πρώτα έρχεται ο ανθρώπινος παράγοντας και μετά ο αθλητικός. Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Και για εμάς ήταν μία σημαντική εμπειρία να βρεθούμε κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους τις μέρες αυτές».

*Τα γλυκά που μοίρασε η αντιπροσωπεία του ΠΑΣ Πρέβεζα ήταν μία προσφορά του «Praline Pastry Shop».

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22231 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.