Με πολλές συμμετοχές και επιτυχίες ξεκίνησε το 2018 για τον Σ.Δ. Πρέβεζας

Με πολλές συμμετοχές και επιτυχίες ξεκίνησε το 2018 για τον Σ.Δ. Πρέβεζας

Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας ξεκίνησε δυναμικά το νέο έτος με συμμετοχές των αθλητών του σε αγώνες δρόμου. H αρχή έγινε με τον 21ο Μπιζάνιο Δρόμο στα Ιωάννινα τον Φεβρουάριο με 15 αθλητές, εκ των οποίων πρώτευσε ο Μπατσούλης Απόστολος καταλαμβάνοντας την 12η θέση σε σύνολο 440 αθλητών.

Η συνέχεια ήταν τον Μάρτιο στο Ναύπλιο με 3 συμμετοχές στον Μαραθώνιο με καλύτερη επίδοση 4:06:34 για τον Βασίλη Γεωργίου, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την συμμετοχή της Κικής Ρούσου στον ημιμαραθώνιο σε 2:29:30.

Ακολούθησε ο 11ος ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα με 8 συνολικά συμμετοχές, εκ των οποίων 3 γυναίκες, ξεχωρίζοντας η επίδοση του Γεωργαντζή Μιχαήλ με χρόνο 1:22:39 που κατέλαβε την 48η θέση ανάμεσα στους 1286 τερματίσαντες.

Στη συνέχεια ο Σύλλογος ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με 10 συμμετοχές στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» όπου οι καλύτερες επιδόσεις που σημειώθηκαν ήταν του Φλούδα Ευστράτιου με 2:58:50 και του Γεωργαντζή Μιχαήλ με 2:29:17. Αξιοσημείωτη η επίδοση της Παπαδοπούλου Βασιλικής με 3:45:00 στον πρώτο της μαραθώνιο. Ακόμη, στην ίδια διοργάνωση πραγματοποίησαν τη πρώτη συμμετοχή τους  σε μαραθώνιο οι Ευαγγέλου Σταύρος, Καλαϊντζής Ηλίας και Κοντογιάννης Παναγιώτης. Επίσης, πήραν μέρος 8 αθλητές του Σ.Δ. Πρέβεζας στους παράλληλους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων.

Συνεχίζοντας την αγωνιστική δράση την Κυριακή 15 Απριλίου, 20 αθλητές του Συλλόγου πήραν μέρος στους αγώνες 21 και 5 χιλιομέτρων, «Δρόμος του Γιοφυριού», στην Άρτα με επιτυχίες για την Παπαδοπούλου Βασιλική που κατέλαβε την 3η θέση στην γενική κατάταξη γυναικών στον ημιμαραθώνιο, την Γκίκου Αλεξάνδρα 2η γυναίκα στα 5 χιλιόμετρα, όπως και για τον Νίκου Βασίλη και Χρήστου Γιώργο με 1η και 2η θέση αντίστοιχα στην ηλικιακή κατηγορία τους.

Επίσης την ίδια μέρα ο Τριάντης Κώστας με επίδοση 4:11:51 κατέλαβε την 2η θέση στην ηλικιακή κατηγορία του στον μαραθώνιο Χανίων.

To ΔΣ του Σ.Δ. Πρέβεζας εύχεται συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ευχές για καλούς και υγιής τερματισμούς!

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20739 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*