Με νίκη κόντρα στον Α.Ο. Ρία έκλεισε την κανονική ροή των αγωνιστικών ο Πας Πρέβεζα

Με νίκη κόντρα στον Α.Ο. Ρία έκλεισε την κανονική ροή των αγωνιστικών ο Πας Πρέβεζα

Με νίκη κόντρα στον Α.Ο. Ρία έκλεισε την κανονική ροή των αγωνιστικών ο Πας Πρέβεζα όπου αγωνίστηκε στην έδρα του Ρία στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Θωμά για την 30η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας σήμερα Σάββατο 21 Απρίλιου 2018 και με ώρα έναρξης στις 16:00.

Ο ΠΑΣ μετά την σημερινή ήττα του Καναλακίου στην Πλαγιά, οδηγείται με πλεονέκτημα στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική μαζί με Αχέρων Καναλακίου, Απόλλων Πάργας, Α.Ο Καρυάς και Θρίαμβο Λούρου, όπου μέσα από την διαδικασία τους θα μάθουμε και τον φετινό πρωταθλητή της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο Πας μπήκε πολύ πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 7΄ο Μπόμπορης έκανε το 0-1 ενώ στο 18΄ο ίδιος παίχτης ξαναβρήκε δίχτυα για το 0-2. Οι μικροί του Ρία πάλεψαν να κρατήσουνε το σκορ αλλά ο Τουλκερίδης στο 22΄έκανε το 0-3 κλειδώνοντας την νίκη από νωρίς. Το ίδιο σκηνικό με τον ρυθμό και από τις δυο ομάδες να έχει πέσει αλλά με χατ-τρικ του Μπόμπορη, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-4,  όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Δείτε περισσότερα στο GoSports.gr

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20765 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*