Με μοντέρνους χορούς ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού

Με μοντέρνους χορούς ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού

Ξεκίνησαν σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου οι διήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Πρέβεζας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού.

Οι σημερινές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στην Πλατεία Ανδρούτσου στις 7 το απόγευμα και όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσoυν μοντέρνους χορούς από τα σχήματα: Dance flame, Χοροχώρος έκφραση, Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα, Pa’Bailar, Πολιτιστικός -Περιβαλλοντικός Σύλλογος “Αγίας Τριάδας”, Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίου και Fitness Studio.

Την Κυριακή 29 Απριλίου την τιμητική του θα έχει ο παραδοσιακός χορός με τα σχήματα:

Κέντρο Ψυχικής Υγείας- ΚΑΠΗ, Πολιτιστικός Σύλλογος Σμυρτούλας- Νικόπολη, Πολιτιστικός Σύλλογος Ωρωπού, Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου και Αγίας Τριάδας, Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πρέβεζας, Πολιτιστικός -Μορφωτικός Σύλλογος Σκάλας Λούρου, Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά, Χορευτική Ομάδα “Ζάλογγο”, Χορευτικό Τμήμα Δήμου Πρέβεζα, Χορευτικός ομιλος Πρέβεζας, Σύνδεσμος Συρρακιωτών Πρέβεζας, Σύλλογος Μικρασιατών και Ποντίων Πρέβεζας , Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίου και Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Πρέβεζας.

Οι φετινές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στον αείμνηστο Βασίλη Κοντονάσιο ο οποίος με την παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής τίμησε για δεκαετίες την παραδοσιακή μουσική και τον χορό.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20786 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*