Με δώρα, χαρά, ευχές και κεράσματα αποχαιρέτησε το 2017 το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Χαράς

Με δώρα, χαρά, ευχές και κεράσματα αποχαιρέτησε το 2017 το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Χαράς

Σήμερα Κυριακή 31/12/2017, παραμονή πρωτοχρονιάς, η Πρέβεζα με σύμμαχο τον καλό καιρό φόρεσε τα γιορτινά της έτοιμη να υποδεχτεί το 2018.

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Χαράς η Δημοτική Ραδιοφωνία στις 12 το μεσημέρι  σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις της Πρέβεζας μοίρασαν για δεύτερη φορά αυτές τις γιορτινές μέρες πολλά και πλούσια δώρα στο πλαίσιο της δράσης “ΖΩ στην Πρέβεζα…AγοράΖΩ και ΣτηρίΖΩ”, αποχαιρετώντας το 2017 με δώρα, χαρά, ευχές και κεράσματα.

Mαζί τους με εορταστικές μελωδίες και το Ωδείο «Πολυρυθμία», ενώ οι εθελοντές του Χριστουγεννιάτικου χωριού φρόντισαν για τους μικρούς μας φίλους με ποικίλες δράσεις που γίνονταν παράλληλα στο χώρο.

Το απόγευμα στις 6 θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ανδρούτσου η Νύχτα των Ευχών.

Στην κεντρική αγορά της πόλης πραγματοποιήθηκαν διάφορες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ενώ η  Φιλαρμονική Πρέβεζας «Ο ΟΡΦΕΥΣ» από το πρωί  έπαιζε τα κάλαντα.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20786 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*