«Μας το ΄χε πει ο ποιητής…» η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Ρούγκα

«Μας το ΄χε πει ο ποιητής…» η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Ρούγκα

Μας το ‘χε πει ο ποιητής είναι ο τίτλος της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του πρεβεζάνου καλλιτέχνη Γιώργου Ρούγκα και ήδη δύο τραγούδια είναι στη διάθεση του κοινού μέσω YOUTUBE.

Οι στίχοι του τραγουδιού «Μας το ‘χε πει ο ποιητής» είναι της Ελεάνας Τσεσμελή Μουσική – ερμηνεία : Γιώργος Ρούγκας και παίζουν οι Αλέξανδρος Ναστούλης – βιολί Barbara Mahula – βιολοντσέλο Κέϊλεμπ Σπυράλατος – φλάουτο Ντέϊβιντ Σπυράλατος.

Στο τραγούδι χιόνι τους στίχους έχει γράψε η Γιώτα Γερογιώργη και ο Γιώργος Ρούγκας συνεργάζεται με το μουσικό σχήμα Cοntra Tempo που αποτελείται από την Όλγα Καφάσλα στο φλάουτο ,την Κατερίνα Φατούρου στο ακορντεόν και τον Παντελή Δευτεραίο στην κλασική κιθάρα.

ΠΗΓΗ: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: rougas george

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*