Κώστας Μπάρκας: Η ίδρυση του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, με έδρα την Πρέβεζα, είναι μια κατάκτηση οδηγός για το μέλλον αυτού του τόπου

Κώστας Μπάρκας:  Η ίδρυση του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, με έδρα την Πρέβεζα, είναι μια κατάκτηση οδηγός για το μέλλον αυτού του τόπου

Με αφορμή το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων», το οποίο τέθηκε  χθες  σε δημόσια διαβούλευση και αφορά στην αυτοδίκαιη απορρόφηση  του ΤΕΙ Ηπείρου από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ο βουλευτής Ν. Πρεβέζης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας  Μπάρκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός, ότι η νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων συμπεριλαμβάνει την ίδρυση  Πανεπιστημιακού Τμήματος  Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα, σε μια αδικημένη περιοχή της Ηπείρου.

Μέσω του εν λόγω εγχειρήματος αποδεικνύεται έμπρακτα το ενδιαφέρον αυτής κυβέρνησης για την περιοχή μας, με τρόπο πραγματικά αναπτυξιακό, κοινωνικό και ταυτόχρονα ακαδημαϊκό.

Η συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αποτελεί  μία ακόμη τομή στην δύσκολη προσπάθεια αντιμετώπισης των ανισοτήτων και των διαχωρισμών και είναι σίγουρο ότι θα συνδράμει αποτελεσματικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας.

Σίγουρο είναι, επίσης, ότι δεν επιβεβαιώθηκαν οι «Κασσάνδρες» που προέβλεπαν τη μεταφορά του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ηπείρου στα Γιάννενα ή οπουδήποτε αλλού, καθώς διαψεύστηκαν από την πραγματικότητα.

Σίγουρο είναι, παράλληλα, ότι η σημερινή έδρα της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ηπείρου, στην οποία ανήκει το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής,  βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα.

Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι η ίδρυση του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, με έδρα την Πρέβεζα,  είναι υπόθεση του καθενός και της καθεμιάς που κατοικούν στον Ν. Πρέβεζας, γιατί είναι μια κατάκτηση οδηγός για το μέλλον αυτού του τόπου».

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20745 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*