Κοινή συνεδρίαση πραγματοποίησαν οι Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας Αμφικτυονία και Εύξεινη Πόλη

Κοινή συνεδρίαση πραγματοποίησαν οι Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας Αμφικτυονία και Εύξεινη Πόλη

Στο Μέγαρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα συνεδρίασαν χθες βράδυ από κοινού οι Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας Αμφικτυονία και Εύξεινη Πόλη.

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν οι θέσεις και οι προτάσεις για την Συνέλευση της πλατφόρμας ΕΟΕΣ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο με θέμα: Λευκή Βίβλος, οι ΕΟΕΣ συνεισφέρουν στο διάλογο για το μέλλον της Ευρώπης. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος , επίσης χαιρετισμοί και τοποθετήσεις έγιναν από τους: Petr Osvald – Πρόεδρος CoR’s COTER Commision, Κώστας Πουλάκης – Γ.Γ. Υπουργείου Εσωτερικών, Σπύρος Σπυρίδων, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Έυα Καϊλή, Γεώργιος Πατούλης, Κωσταντίνος Αγοραστός, Michel Delebarre.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον της Ευρώπης.

Μεταξύ άλλων στις εργασίες συμμετείχαν από την Πρέβεζα ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χ. Μπαΐλης και ο κ. Δημήτρης Παππάς ως  εκλεγμένο  μέλος  του  Δ.Σ. της  ΕΟΕΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20745 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*