Καταχειροκροτήθηκαν οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας στο Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ μέσα από τα μάτια τους! (155 φωτο)

Καταχειροκροτήθηκαν οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας στο Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ μέσα από τα μάτια τους! (155 φωτο)

Το ημερολόγιο της ‘Αννας Φρανκ’ μέσα από τα μάτια των εφήβων μαθητών  των τμημάτων ΓΕ2 και ΓΕ3 του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας σε σενάριο διασκευασμένο από τα ίδια τα παιδιά που το διαμόρφωσαν κατά την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού έργου ‘eTwinning ‘ Herit@ge Matters ‘ παρουσιάστηκε και καταχειροκροτήθηκε χθες στην κατάμεστη από κόσμο Θεοφάνειο Αίθουσα!

Εμπνευσμένα από τις σκέψεις και τα συναισθήματα της 13/χρονης εβραιοπούλας απάντησαν με το δικό τους τρόπο στο ‘ημερολόγιο’ σε μια μοναδική και εξαιρετικά αξιόλογη παράσταση που δημιούργησαν.

Το σενάριο διασκεύασαν οι μαθητές : Ηλίας Σουρτζής, Αγλαΐα Φώτογλου, Δεσποινα Μπειντάρη,Παναγιώτα Ροντογιάννη, Φωτεινή Γιαννούλη,Μαρία Αυγερινού,Μελίνα Μπίτου με τη βοήθεια και της συμβολή της καθηγήτριας Θάλλειας Βαγγέλη.

Έπαιξαν οι μαθητές :Ηλίας Σουρτζής , Μαρία Αυγερινού,Μελίνα Μπίτου, Δέσποινα Μπειντάρη, Δημήτρης Γιοβάνος,Δανάη Κουμάση,Κατερίνα Σακκά ,Θωμάς Δημόπουλος,Μυρτώ Παπουτσή,Αγλαΐα Φώτογλου,Βαγγέλης Μπενετάτος,Φίλιππος Καραμέτσης,Δημοσθένης Ρούσσος,Παναγιώτα Ροντογιάννη,Άννα-Μαρία Κυριάκη, Δάφνη Κόφφα, Θέμιδα Αργυρού ,Ευαγγελία Γαζή,Ανδρέας Γαζής,Νίκος Τσάτσος,Μάριος Ντούσκας,Βασίλης Τσούτσης.

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ 155 φώτο

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20979 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Trackback / Pingback

  1. -

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.