Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Την Τρίτη, 1η Μάη,  τιμάμε τους διαχρονικούς αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο, για να τούς κρατήσουμε ζωντανούς στο μυαλό και την καρδιά μας.

Συμμετέχουμε στην 24ωρη Γενική Απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά στο Συλλαλητήριο στο Εργατικό Κέντρο, θυμόμαστε και τιμάμε τους πανανθρώπινους αγώνες των εργαζομένων για εργασιακά δικαιώματα, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία και δείχνουμε την αποφασιστικότητά μας για τη συνέχιση των αγώνων του κόσμου της εργασίας.

Η νομοθέτηση  της ουσιαστικής  επαναφοράς των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας από τον Αύγουστο του 2018 αποτελεί μια πρώτη μεγάλη νίκη για τον κόσμο της εργασίας, ανάμεσα σε άλλες μικρότερες.

Όμως,  για να υπάρξουν κι άλλες νίκες  και οι νίκες αυτές να έχουν αντίκρισμα στην καθημερινότητα των εργαζομένων και ολόκληρης της κοινωνίας, πρέπει όλοι μαζί  να συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί με το εργατικό κίνημα και μέσα στα σωματεία.

Την Τρίτη, 1η Μάη, όλες και όλοι δίνουμε δυναμικό «παρών» στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20750 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*