Κάλαντα κι ευχές στο Δημαρχείο

Κάλαντα κι ευχές στο Δημαρχείο

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων κι άλλα γιορτινά τραγούδια έψαλαν σήμερα στο Δημαρχείο η μπάντα της 8ης Μεραρχίας, μαθητές του μουσικού Γυμνασίου, εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου, το Χορευτικό του Δήμου και η Αδελφότητα Ποντίων.

Ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, τους υποδέχτηκε θερμά και τους ευχήθηκε καλές γιορτές.

«Εύχομαι σε όλους τους πολίτες του δήμου Ιωαννιτών, υγεία, ευτυχία, προκοπή, δημιουργικότητα και αξιοπρέπεια.

Πρέπει να κλείσει ο κύκλος των μεγάλων δυσκολιών για τη χώρα και να έρθουν επιτέλους τα χρόνια της αξιοπρέπειας, τα χρόνια που οι πολίτες θα έχουν δουλειά και θα προσφέρουν στις οικογένειές τους τα προς το ζην.

Ο Δήμος Ιωαννιτών όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει σταθεί στο πλευρό των αδύναμων συμπολιτών μας μέσα από τις κοινωνικές του δομές, αλλά αυτό δε θέλουμε να διαρκέσει.

Θέλουμε οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη κάθε χρόνο να λιγοστεύουν και να αυξάνονται όσοι έχουν εργασία και ζουν αξιοπρεπώς.

Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους για τα Χριστούγεννα», είπε ο Δήμαρχος.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20765 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*