Η Παραμυθούπολη γιόρτασε τη λήξη του σχολικού έτους (100 φωτο)

Η Παραμυθούπολη γιόρτασε τη λήξη του σχολικού έτους (100 φωτο)

Η καλοκαιρινή γιορτή λήξης για το σχολικό έτος 2016-2017 του πρότυπου βρεφονηπιακού σταθμού Πρεβέζας «Παραμυθούπολη», με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τις κυρίες Νάτση Φωτεινή και Παμπουκίδου Γεωργία, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Οι λιλιπούτειοι μαθητές παρουσίασαν θεατρικό σκετς και δραματοποίησαν τραγούδια με θέμα το καλοκαίρι. Τη γιορτή, που απέπνεε θαλασσινή αύρα, παρακολούθησαν με χαρά γονείς και φίλοι των μικρών μαθητών.

Μετά το τέλος της γιορτής τα παιδιά της «Παραμυθούπολης» πήραν τα ενδεικτικά τους και τους φακέλους τους με τις εργασίες που έκαναν όλη τη χρονιά.

Η βραδιά έκλεισε με τραγούδι, φαγητό και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους παρευρισκόμενους!

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20096 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*