Η αναβάθμιση της Βιομηχανικής Περιοχής σημείο αναφοράς στην συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με εκπροσώπους της ΕΤΒΑ

Η αναβάθμιση της Βιομηχανικής Περιοχής  σημείο αναφοράς στην συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με εκπροσώπους της ΕΤΒΑ

Θέματα που αφορούν την αναβάθμιση της Βιομηχανικής Περιοχής Πρέβεζας  με στόχο την καλύτερη λειτουργία των υφιστάμενων αλλά και την προσέλκυση νέων επενδύσεων, συζητήθηκαν σε συνάντηση  που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του  Δημάρχου Χρήστου Μπαϊλη .Στην συνάντηση  συμμετείχαν  ακόμη  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών  Ευάγγελος Γιαννουλάτος ,ο  Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ  Δημήτρης Αυδίκος και ο διευθυντής  της Επιχείρησης  Κώστας Παπουτσής  καθώς και κλιμάκιο της ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ    με επικεφαλής τους Μάνο Τσουρδαλάκη και Κωσταντίνο Ναούμ.

Οπως υπογραμμίστηκε και από τις δύο πλευρές  , κοινό σημείο αναφοράς αποτελεί η βελτίωση των υποδομών αλλά και της λειτουργίας της Βιομηχανικής Περιοχής Πρέβεζας   η οποία   μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20096 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*