Ευχαριστήριο μήνυμα βουλευτή N. Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Σκαμνούλα Πρέβεζας

Ευχαριστήριο μήνυμα βουλευτή N. Πρέβεζας,  Κώστα Μπάρκα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Σκαμνούλα Πρέβεζας

Ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και συνεισέφεραν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία εκδηλώθηκε την Πέμπτη (10/08) στην Σκαμνούλα Πρέβεζας.

«Θέλω μέσα από τη καρδιά μου να ευχαριστήσω τους πυροσβέστες και τα στελέχη  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας, καθώς και  τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έφτασαν στο σημείο της πυρκαγιάς και έδωσαν πραγματική μάχη με τις φλόγες.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, τη ΛΕΚ Πρέβεζας και όλους τους εθελοντές, οι οποίοι απέδειξαν στην πράξη ότι ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες»  αναφέρει ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΚΑΣ

Βουλευτής Ν. Πρέβεζας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20129 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*