Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε εκκλησία στην πόλη της Άρτας

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε εκκλησία στην πόλη  της Άρτας

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα, ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση διάρρηξης σε  εκκλησία στην πόλη της Άρτας και σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής σε βάρος δύο ατόμων, ενός 21χρονου υπηκόου Αλβανίας και ενός 20χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες μαζί με έναν ακόμα συνεργό τους που αναζητείται, βραδινές ώρες της 13-04-2018 διέρρηξαν τον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου στην πόλη της Άρτας και στη συνέχεια αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το παγκάρι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20786 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*