Εγκαίνια για το νέο κατάστημα του “Καλοφαγά”!

Εγκαίνια για το νέο κατάστημα του “Καλοφαγά”!

Έπειτα από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης, ο Βασίλειος Δόσης και η οικογένειά του δημιούργησαν έναν νέο χώρο στην πόλη της Πρέβεζας.

Στο νέο αυτό χώρο η σταθερή αξία του ” Καλοφαγά” ενώνεται με την μαεστρία του ψησίματος του Βασίλη Δόση.

Ο «Καλοφαγάς» τον Μάρτιο του 2018 κέρδισε μια σπουδαία διάκριση στο πρώτο International Hellenic Gastronomy Conference 2018, από το ισχυρότερο και ευρέως αναγνωρισμένο για την ελληνική εστίαση και γαστρονομία Estiatoria.gr, αποσπώντας το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα (ποιότητας κρέατος και γεύσης)»

Ο νέος «Καλοφαγάς» με μεράκι και αγάπη για τη μαγειρική, κατάφερε να φτιάξει ένα νέο χώρο με σεβασμό στους πελάτες του και ανανεωμένο μενού με νέες γεύσεις που δελεάζουν τον ουρανίσκο.

Η οικογένεια Βασιλείου Δόση σας ευχαριστεί για την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια και σας προσκαλεί στα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην οδό Κ. Τζαβέλλα 1 την Κυριακή 13 Μαΐου.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20759 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*