Διεξήχθη το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Διεξήχθη το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Διεξήχθη σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» όπου τα έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση οικογένειας συμπολίτη μας και μέλος του Συλλόγου Δρομέων, που εντελώς ξαφνικά και άδικα έφυγε από τη ζωή πρόσφατα, σε τροχαίο δυστύχημα.

Το  τουρνουά συνδιοργανώθηκε από τους διαιτητές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, τους καθηγητές φυσικής αγωγής Ν. Πρέβεζας, το Σύλλογο δρομέων Πρέβεζας και την στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης ενώ στο φιλανθρωπικό αυτό γεγονός συμμετείχε και η ποδοσφαιρική οργάνωση Πρέβεζας «Αλληλεγγύη» .

Δείτε περισσότερα στο GoSports.gr

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20745 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*