Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η απόφαση για την κατασκευή των δρόμων Βόνιτσα –Λευκάδα και Ακτιο-Αγ. Νικόλαος

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η απόφαση για την κατασκευή των δρόμων Βόνιτσα –Λευκάδα και Ακτιο-Αγ. Νικόλαος

Παρά τις αντίθετες προβλέψεις των Κασσανδρών, δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, Τεύχος Α , Αρ. Φύλλου 199, η απόφαση για την κατασκευή των δρόμων,

Βόνιτσα –Λευκάδα και Ακτιο-Αγ. Νικόλαος.

Το έργο έχει χαρακτηριστεί ως ευρύτερης σημασίας για την οικονομία της χώρας , με στόχο τη βελτίωση των υποδομών και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Υπάρχει η απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ Σπίρτζη για την κήρυξη της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης των ακινήτων για την κατασκευή του εργου.

Το ανωτέρω ΦΕΚ είναι απάντηση στα οδικά προβλήματα της περιοχής μας ,αλλά και δείγμα του σωστού σχεδιασμού αυτής της κυβέρνησης που καταφέρνει σε δύσκολες συνθήκες ν αξιοποιεί τα χρήματα του Ελληνικου λαού , προς οφελος του κι όχι σε όφελος των «φτωχών» επιχειρηματιών με τις  πλούσιες επιχειρήσεις τους.

Κόστος εργου 52.500.000 περίπου

Ένα ακόμη όνειρο γίνεται πραγματικότητα.  Χαρις στην προσπάθεια των φορέων του τόπου μας.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Σ.Ε ΑΝΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20739 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*