Δηλώσεις του Γιάννη Μπούρη μετά τη εκλογή του – Τι έγινε στην ψηφοφορία…

Στην πρώτη του δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ μετά την εκλογή του ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας ο Γιάννης Μπούρης ανέφερε:

“Εξελίχθηκαν όλα κατ’ ευλογίαν, έγινε μια όμορφη εκλογική διαδικασία μέσα σε πάρα πολύ όμορφο κλίμα. Το Επιμελητήριο της Πρέβεζας αλλάζει, το Επιμελητήριο του Νομού μας αλλάζει, από αύριο δεσμευόμαστε σε όλους τους επαγγελματίες και σε όλους τους καταστηματάρχες της Πρέβεζας ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε το Επιμελητήριο της Πρέβεζας, το Επιμελητήριο το οποίο αρμόζει να είναι. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να υπηρετήσουμε το Επιμελητήριο μέσα από τις αξίες με τις οποίες πορευτήκαμε από την αρχή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που ήρθε και ψήφισε και όλους αυτούς, οι οποίοι μας στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια»

Σε ερώτηση σχετικά με την στήριξη που φάνηκε να του έδωσε ο Χρήστος Κοτσίνης παρόλες τις κομματικές διαφορές των ψηφοδελτίων ανέφερε:

“Δεν χωράνε κομματικά χρίσματα στο Επιμελητήριο, από εκεί και πέρα με το Επιμελητήριο της Πρέβεζας χρειάζεται δουλειά, από αύριο μας περιμένει μια δύσκολη δουλειά για να κάνουμε το Επιμελητήριο της Πρέβεζας, το Επιμελητήριο το οποίο αρμόζει για τους επαγγελματίες”

Ακούστε τη δήλωση:

Υπενθυμίζουμε ότι στην ψηφοφορία των 21 νεοκλεγέντων μελών του ΔΣ οι  Ι.Γιαμάς, Β.Βαγγέλης, Ν.Γεωργάκος, Γ.Γιολδάσης, Α.Γκούμας, Α.Έξαρχος, Δ.Ευθυμίου, Φ.Ζέρβας, Χ.Κοτσίνης, Α.Κωνσταντινίδη, Π.Κώνστας, Μ.Μικρούλης, Ι.Μπάμπος, Ι.Μπούρης, Γ.Νάσης, Π.Ράπτης, Π.Ρίζος, Χ.Σφρίντζερης, Γ.Τσουμελέκας, Α.Τσάλης και Θ.Χαλάστρας, ψήφισαν μεταξύ των δύο υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν των κυρίων Γ. Γιαμά και Γ. Μπούρη και με 11 εναντι 10 εκλεχτηκε πρόεδρος ο Γιάννης Μπούρης.

Είναι προφανές ότι ο ρυθμιστής στη διαδικασία ήταν ο Χρήστος Κοτσίνης καθώς οι 2 συνδυασμοί είχαν από 10 εκλεγμένους και η επιλογή του Χρήστου Κοτσίνη, εφόσον απ ότι φάνηκε δεν υπήρχαν άλλες διαρροές, έκρινε ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, έχει ήδη γίνει συμφωνία μεταξύ των δύο συνδυασμών (Μπούρη – Κοτσίνη) κάτι που θα φανεί και στη συγκρότηση της 7μελούς διοικούσας επιτροπής. Πρόφανώς είναι θέμα χρόνου να γνωστοποιηθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας…

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22247 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.