Δεν εκλέχτηκε πρόεδρος για το ΤΕΕ Πρέβεζας – Τι έγινε στη ψηφοφορία…

Δεν εκλέχτηκε πρόεδρος για το ΤΕΕ Πρέβεζας – Τι έγινε στη ψηφοφορία…

Μετά τις εκλογές του Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνέλευση του νεοεκλεγέντος ΔΣ της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Ν. Πρέβεζας (μετά και την αποχώρηση του κ Παππά που συμμετείχε για περισσότερα από 25 χρόνια στο όργανο) για την εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα.

Η ψηφοφορία έγινε με την συμφωνία όλων φανερή. Υπήρξε ωστόσο αδιέξοδο καθώς οι ψήφοι στους 3 υποψηφίους κ.κ. Κατσαμώρη, Παπάζογλου και Τσούτση μοιράστηκαν 2 – 2 και 1 αντίστοιχα ενώ στην δεύτερη ψηφοφορία έλαβαν 2 – 2 και λευκό (του κ Τσούτση).

Περίεργες συμμαχίες πάντως δημιουργηθηκαν καθώς ο κ Κατσάμώρης είχε εκλεγεί στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο ΔΚΜ με τη στήριξη της ΝΔ (Δαρδαμάνης, Κωτσιαρίνης, Βέργος και Κατσαμώρης), ωστόσο ψηφίστηκε από τον κ Ανωγιάτη ο οποίος έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο έταιρος εκλεγμένος του συνδυασμου της ΝΔ κ Βέργος ψήφισε τον κ Παπάζογλου.

Οι εκλογές θα επαναληφθούν την Δευτέρα.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20739 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*