Δήμος Ζηρού: Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου

Δήμος Ζηρού: Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζηρού, κ. Καλαντζής Νικόλαος, αναφέρει:

 

Αγαπητοί/ές συνδημότες και συνδημότισσες

Βρισκόμαστε στο κατώφλι του 2017 και στην ανατολή μιας καινούργιας χρονιάς η οποία εύχομαι να χαρίσει σε όλους υγεία, δύναμη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για ν’ ανταποκριθούμε στις συνεχιζόμενες δυσκολίες της εποχής. Η νέα χρονιά ας είναι φορέας  θετικών ξεκινημάτων και πραγματικής ελπίδας και προοπτικής για τον τόπο και τη χώρα μας.  

Από τη χρονιά που φεύγει κρατάμε τα όσα καταφέραμε κάτω από ομολογουμένως δύσκολες συνθήκες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα οποία ήταν αρκετά και ουσιώδη, αλλά και τα διδάγματα που αποκομίσαμε για τους τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε.

Εργαστήκαμε μεθοδικά, υλοποιήσαμε και δρομολογήσαμε αναπτυξιακά έργα και έργα υποδομών, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και την αναβάθμιση της εικόνας του Δήμου και της περιοχής μας.

Με αίσθημα ευθύνης και μέσα από την ίδρυση δομών κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και την οργάνωση δράσεων προσπαθούμε να ανακουφίσουμε αδύναμους συμπολίτες μας και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο στόχο και έχοντας συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες, όλους εσάς.

 

Χρόνια πολλά & καλή χρονιά σε όλους!”.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20759 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*