ΓΣ Χαλανδρίου – ΦΓΣ Πρέβεζας 3-0

ΓΣ Χαλανδρίου - ΦΓΣ Πρέβεζας  3-0

Μια ακόμη ήττα, στο πρώτο τους εκτός έδρας αγώνα, για τα κορίτσια του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών 2014-2015. Τα κορίτσια του Χρύσανθου Κυριαζή συνεχίζουν να μην ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της Α2, αφού σήμερα για μια ακόμη φορά δεν κατάφεραν να κερδίσουν την τυπικά γηπεδούχο ΓΣ Χαλανδρίου, πετυχαίνοντας την τρίτη τους ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Από την άλλη τα κορίτσια του Χαλανδρίου, αν και φέτος κάνουν επίσης το ντεμπούτο τους στην Α2 Εθνική κατηγορία έχουν ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις τους πετυχαίνοντας σήμερα στο κλειστό του Παπάγου την τρίτη τους νίκη.

Τα σετ : (25-18, 25-15, 25-22)

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*