Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον Πόντε, μετά από βλάβη λεωφορείου του ΚΤΕΛ Πρέβεζας που γέμισε λάδια το οδόστρωμα…

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον Πόντε, μετά από βλάβη λεωφορείου του ΚΤΕΛ Πρέβεζας που γέμισε λάδια το οδόστρωμα…

Ακινητοποιήθηκε πριν μία ώρα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας στον Πόντε, καθώς έσπασε το σασμάν του με αποτέλεσμα να γεμίσει λάδια το οδόστρωμα.

Άμεση ήταν η επέμβαση του Λιμεναρχείου παρουσία δύο περιπολικών και του λιμενάρχη, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτασε καθαριστικό του δήμου ρίχτηκε πριονίδι στο οδόστρωμα για να απορροφηθούν τα λάδια.

Για λίγα λεπτά ο δρόμος αποκλείστηκε για να καθαριστεί και να παραδοθεί άμεσα στην κυκλοφορία, σε ένα πολυσύχναστο σημείο, στην πασίγνωστη στροφή του Πόντε.

Στο σημείο έσπευσαν ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Σέρβος, καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος Σπύρος Πολίτης για να ελέγξουν την κατάσταση η οποία έχει ομαλοποιηθεί πλήρως.

 

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20745 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*