Αναγκαίος ο ενωτικός και συντονισμένος εργατικός αγώνας.

Αναγκαίος ο ενωτικός και συντονισμένος εργατικός αγώνας.

Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά βρίσκει τον ελληνικό λαό να συνεχίζει να στενάζει κάτω από τις συνεχιζόμενες βάρβαρες, αντιλαϊκές και αντεργατικές πολιτικές, που έχουν επιβάλλει οι δανειστές και όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις. Πολύ περισσότερο, βρίσκει σε πλήρη ανάπτυξη τους σχεδιασμούς ισχυρών ιμπεριαλιστικών κέντρων, στους οποίους εμπλέκεται και η Ελλάδα με ευθύνη της κυβέρνησης. Η απεμπλοκή της χώρας μας από τέτοιους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, η δημιουργία ενός μεγάλου αντιπολεμικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, και μια δημοκρατική ανατροπή, για μια Ελλάδα κυρίαρχη και ανεξάρτητη, είναι αναγκαία όσο ποτέ. Το ίδιο αναγκαίος είναι ο ενωτικός και συντονισμένος αγώνας όλων, εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων, για να σπάσει η αδράνεια και η υποταγή που ζητάει η κυβέρνηση και εμπεδώνουν με τη στάση τους οι συνδικαλιστικές ηγεσίες. Η ΛΑΕ Πρέβεζας καλεί την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία της πόλης μας, σε ενωτική, μαζική συμμετοχή στην απεργία της εργατικής Πρωτομαγιάς, που πρέπει και μπορεί να πάρει τη μορφή πανεργατικού – παλλαϊκού ξεσηκωμού. Η φετινή εργατική Πρωτομαγιά πρέπει να γίνει η νέα αγωνιστική αφετηρία του εργατικού και λαϊκού κινήματος για την ανατροπή όλων των αντιλαϊκών μέτρων, των μνημονίων και του πολιτικού κατεστημένου που τα ψήφισε, τα εφάρμοσε και τα στηρίζει.
Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

ΛΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20739 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*