Ακυβερνησία λόγω μηχανικής βλάβης Ι/Φ σκάφους στους Παξούς

Ακυβερνησία λόγω μηχανικής βλάβης Ι/Φ σκάφους στους Παξούς

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Παξών από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό ακυβερνησίας του Ι/Φ ”ΑΒΑ” σημαίας Αγγλίας στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά των Παξών, με δύο επιβαίνοντες.

   Άμεσα απέπλευσε περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  όπου εντόπισε το ”ΑΒΑ” στην περιοχή πλησίον της νησίδας ”ΚΑΛΤΣΟΝΗΣΙ” ενώ στην περιοχή έσπευσε και το Τ/Χ ”COURTNEY”. Στη συνέχεια το Ι/Φ ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από το Τ/Χ και με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους  στο λιμενίσκο ”ΜΟΓΓΟΝΗΣΙ”, όπου αποβιβάστηκαν οι επιβαίνοντες στην ξηρά, καλά στην υγεία τους.

   Από το Λιμενικό Σταθμό Παξών, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΑΒΑ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αποκατάστασης αυτής, από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20138 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*