Άκτιος Απόλλων – Ηρακλής 2006 Φιλιατών

Άκτιος Απόλλων – Ηρακλής 2006 Φιλιατών

Η ομάδα μας ξεκίνησε επιτυχημένα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις το 2018 καθώς για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου επικράτησε εκτός έδρας του Λουριώτικου ΑΓΟ το Σάββατο 13/1 με 35-71.

Οι παίκτες μας το Σάββατο 20/1 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής θα υποδεχτούν στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Ηρακλή Φιλιατών με μοναδικό στόχο τη νίκη καθώς ακολουθούν 2 συνεχόμενα σημαντικά παιχνίδια με ΑΓΣΙ Β (εκτός) και ΑΓΟ Φιλιππιάδας (εντός) όπου θα κριθούν πολλά σε ότι αφορά τις 2 πρώτες θέσεις της κατάταξης που οδηγούν στην Β’ φάση του πρωταθλήματος.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν στις εξέδρες του ΔΑΚ Πρέβεζας και να στηρίξουν τις προσπάθειες της μπασκετικής μας παρέας όπως έχουν κάνει σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις μας.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20750 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*